Doru Ciocan, seful Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice (ANRSC), cauta o solutie pentru ca romanii sa fie obligati sa tina caloriferele pornit atat timp cat primesc agent termic in sistem centralizat.
„Romanii simt nevoia sa se fenteze unii pe altii, asta este gena noastra. Acum, impreuna cu institutele de cercetari din domeniu si cu facultatile de profil, vom face niste studii si analize in asa fel incat sa impunem o temperatura de confort de 20 de grade Celsius, prin reglementari legislative si sanctiuni pentru cei care nu le respecta. Vom gasi o formula matematica intr-un program de calcul si ii vom obliga prin lege pe cei care si-au inchis repartitoarele si care primesc caldura de la vecinii cu caldura pornita sa plateasca gigacaloria consumata”, a declarat Doru Ciocan, presedintele ANRSC, scrie ziarulring.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.