Americanii au avertizat companiile aeriene ca riscul prezentei teroristilor in aeronavele care efectueaza zboruri in Rusia, gazda Jocurilor Olimpice de Iarna 2014, este foarte ridicat.

Departamentul pentru Securitate Interna s-a limitat sa precizeze Intr-un comunicat oficial, "va impartasi cu regularitate informatii pertinente cu partenerii sai interni si internationali, dar si cu cei care sunt asociati la evenimente mondiale, precum JO de la Soci", informeaza MEDIAFAX.

"Chiar daca pana acum nu detinem informatii despre o amenintare specifica impotriva tarii noastre, comunicarea de rutina este o componenta importanta a angajamentului nostru", continua comunicatul, care adauga ca Departamentul pentru Securitate Interna va continua "sa ajusteze masurile de securitate in contextul evolutiei amenintarilor".

Agentia americana pentru Securitatea Transporturilor (TSA) permite calatorilor sa urce cu pasta de dinti la bordul avioanelor, insa tuburile trebuie sa fie dimensiuni mici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.