Starea de alerta va fi ridicata pentru toate judetele care s-au aflat, saptamana trecuta, sub cod rosu, dar autoritatile trebuie sa fie pregatite in continuare, probabil, pentru inundatii inevitabile dupa caderile de zapada din ultimele zile, a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta a anuntat ca starea de alerta va fi ridicata pentru toate judetele care s-au aflat, saptamana trecuta, sub cod rosu, dar autoritatile trebuie sa fie pregatite in continuare, probabil, pentru inundatii inevitabile dupa caderile de zapada din ultimele zile.

Potrivit MEDIAFAX, saptamana trecuta, membrii comandamentului de iarna au extins starea de alerta pentru celelalte judete avertizate prin cod rosu, respectiv Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea, dupa ce aceasta stare a fost declarata anterior pentru judetele Buzau, Braila si Vrancea

Astfel, judetele Braila, Buzau, Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea s-au aflat sub avertizare cod rosu de viscol si in stare de alerta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.