Orasul din judetul Vaslui, Negresti, a inregistrat cea mai scazuta temperatura a acestui an, in timpul noptii de joi spre vineri.



Termometrul a aratat - 22 de grade Celsius in noaptea de joi spre vineri in Negresti.

"Intr-adevar, este cea mai scazuta temperatura de pana acum din actualul sezon rece. Din pacate, tendinta de vreme deosebit de rece se va mentine si in zilele urmatoare, cand mercurul termometrelor in judetul Vaslui nu va urca mai mult de minus 10 grade. Vor fi in continuare nopti geroase, cel putin pana duminica, atunci cand minimele vor cobori pana la minus 17-18 grade Celsius", a declarat, vineri, seful Statiei Meteo Vaslui, Marius Acasandrei, citat de Mediafax.

Temperaturile foarte scazute din cursul noptii de joi spre vineri au avut efecte asupra populatiei. Astfel, sase persoane fara locuinte au ajuns in adaposturile special amenajate ale primariilor, cinci fiind din Barlad si una din localitatea Curteni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.