Barbatul banuit ca si-ar fi omorat prietena apoi a legat-o, a infasurat-o intr-un covor si i-a incendiat trupul, intr-un apartament din Targu Mures, a fost arestat preventiv.

Szalai Lorand a fost retinut pentru o perioada de 29 de zile Tribunalul Mures a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele lui Szalai Lorand pe o perioada de 29 de zile, respingand ca nefondata cererea formulata de aparatorii acestuia, de luare a masurii obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu.

Inculpatul poate sa faca recurs n termen de 24 de ore de la pronuntare, iar avocatul barbatului. Szalai a aparut la instanta incatusat si purtand o gluga peste fata si nu a raspuns la nicio intrebare adresata de jurnalisti.

Marti seara, o tanara a fost gasita carbonizata intr-un apartament de pe strada Marasti din Targu Mures, dupa producerea unei explozii urmate de un incendiu, iar anchetatorii au luat in calcul ipoteza unei crime, in conditiile in care victima era legata si infasurata intr-un covor.

Adjunctul sefului Politiei Mures, comisar-sef Alexandru Campeanu, spunea ca tanara a fost incendiata, apoi a fost lasat deschis aragazul, ulterior producandu-se deflagratia, in urma acumularii de gaz.

"Femeia a fost gasita in interiorul locuintei, se pare ca a fost invelita cu un material textil. Corpul a fost incendiat si a fost lasat deschis aragazul. In momentul in care s-a acumulat cantitatea minima pentru a se produce o explozie s-a produs deflagratia, dar victima era decedata. Era infasurata intr-un covor si legata. Inca nu avem toate elementele. Era pe podea", declara Campeanu, citat de Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.