Dragos Draghici, directorul companiei CFR Marfa, al carui nume apare in dosarul in care proprietarul GFR a fost retinut pentru coruptie, in cazul unei licitatii a CE Oltenia, a fost operat la Spitalul Elias, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral.

Managerul Spitalului Elias, profesor dr. Doina Dimulescu, a spus joi ca Dragos Draghici a fost operat miercuri, pentru indepartarea unui hematom cerebral.

"Dragos Draghici se afla internat din seara de 28 ianuarie, cu hematom intraparenchimatos cerebral prin ruptura unei malformatii arteriovenoase complexe, cunoscuta de mai multi ani. A fost operat de urgenta pe 29 ianuarie, pentru evacuarea hematomului cerebral si oprirea sangerarii", a spus profesorul dr. Doina Dimulescu, citata de Mediafax.

Mangerul Spitalului Elias a precizat ca Dragos Draghici este in sectia de Anestezie si Terapaie Intensiva, in coma si cu protezare ventilatorie.

Numele directorului CFR Marfa apare in dosarul in care Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman (GFR), este urmarit penal pentru cumparare de influenta, dupa ce i-ar fi dat avocatului Doru Bostina trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie pentru transportarea carbunelui, organizata de Complexul Energetic Oltenia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.