Gigi Becali ramane in continuare in penitenciar, a decis, miercuri, Tribunalul Constanta, care i-a respins solicitarea de a-i intrerupe pedeapsa din motive medicale, Becali prezentandu-se in instanta cu guler cervical si sustinand ca nu mai poate suporta durerile, medicamentele fiind fara efect.

Gigi Becali a fost adus, miercuri, de la penitenciarul Poarta Alba, unde este incarcerat, la Tribunalul Constanta, la un nou termen in procesul in care a cerut intreruperea pedepsei din motive medicale, sustinand ca are nevoie de o operatie la coloana cervicala, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Magistratii au amanat insa judecarea cauzei si au stabilit un nou termen pentru 19 februarie, in conditiile in care nu a fost finalizata expertiza medico-legala ceruta de instanta in 11 ianuarie. Instanta a dispus ca pana in 19 februarie sa fie finalizat raportul Serviciului de Medicina Legala (SML) si a recomandat SML efectuarea unui examen neuro-chirurgical care ar urma sa fie incheiat tot pana la urmatorul termen.

Tot miercuri, avocatul lui Becali, Bogdan Vlad, a cerut instantei o intrerupere temporara a executarii pedepsei pana la finalizarea raportului medico-legal pentru ca Becali sa-si poata face analizele de care are nevoie, insa solicitarea a fost respinsa de instanta.

Gigi Becali s-a prezentat in fata instantei purtand, ca si la termenul anterior, un guler cervical. El a spus ca mai multi medici neurochirurgi i-au transmis ca are nevoie de interventie chirurgicala si ca a solicitat Penitenciarului Poarta Alba ca "acesti medici sa vina in vizita ca si cum ar fi familia lui", dar ca nu a primit inca un raspuns in acest sens.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.