O tanara de 33 de ani din Barlad a nascut in tren, miercuri dimineata, intr-o gara de langa Vaslui. Cel care a taiat cordonul ombilical a fost chiar seful de tren.

Conform reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui, femeia, insarcinata in noua luni, se afla in tren impreuna cu sotul sau, iar la un moment dat, dupa ce a trecut de gara din municipiul Vaslui, i s-a declansat travaliul, anunta Mediafax.

Conductorul a oprit trenul in prima statie la Balteni, si apoi a asistat la nastere. Apoi, femeia si bebelusul au fost preluati de o ambulanta si transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui.

"Femeia a nascut la termen. Din fericire, atat nou-nascutul, cat mama sunt bine, sanatosi, fara a le fi pusa viata in pericol, ei fiind predati medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui”, a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Femeia de 33 de ani mai are patru copii, iar miercuri dimineata mergea cu sotul sau la Iasi, la un proces in care se judeca custodia unuia dintre copii, preluat de catre autoritati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.