Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost ridicat din Sibiu de procurorii anticoruptie si va fi dus la sediul DNA din Bucuresti, pentru a da declaratii, Radu Mustatea si alte persoane suspectate de fapte de coruptie fiind deja audiate.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, procurorii anticoruptie il aduc la Bucuresti pe Ilie Carabulea, cu o masina care a plecat din Sibiu marti la pranz, dupa ce au fost facute perchezitii.

Ilie Carabulea va fi audiat la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie, urmand ca procurorii sa decida daca in cazul acestuia vor fi luate masuri preventive.

Sursele citate au precizat ca la sediul DNA sunt deja audiate unele dintre persoanele vizate in dosarul in care se fac cercetari pentru fapte de coruptie, printre acestia fiind si Radu Mustatea, membru in CA al Carpatica Asig si presedintele Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

Citeste si: Perchezitii in Bucuresti si Sibiu: Reprezentanti ai Carpatica Asigurari si ai ASF, vizati


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.