Circulatia pe autostrazile A3 si A2 Bucuresti - Lehliu, inchisa de sambata, a fost redeschisa marti dimineata, iar in continuare se intervine pentru indepartarea zapezii pe tronsonul Lehliu - Drajna.

Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, circulatia pe autostrada A2 Bucuresti - Lehliu a fost deschisa marti, de la ora 08.30, pentru toate categoriile de vehicule, transmite MEDIAFAX.

De asemenea, de la ora 9.00 a fost deschisa circulatia si pe autostrada A3, intre Centura Bucuresti si Ploiesti.

Traficul a fost deschis marti dimineata si pe DN 22 intersectie DN 22D - limita judet Constanta, DN 22F Horia - Nalbant, DN 22D Macin - Horia, DN 2 limita judet Ialomita - Focsani, DN 1B limita judet Prahova - intersectie DN 2, DN 2N Dumbraveni - Jitia, DN 23A Focsani - Ciorasti, DN 10 si DN 22A.

Pe DN 2C, DN 2B, DN 3 Lehliu - Calarasi si DN 3A limita judet Drajna - Fetesti, circulatia a fost deschisa pentru autovehiculele cu masa maxima autorizata sub 7,5 tone.

Circulatia pe A1 Bucuresti - Pitesti, A3 Bucuresti - Ploiesti si pe A2, pe tronsonul Bucuresti - Fetesti, a fost inchisa sambata, din cauza ninsorii si a viscolului.

Traficul pe autostrada A1 a fost redeschis luni dimineata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.