Zeci de mii de consumatori abonati ai companiei CEZ din judetul Arges nu au curent electric, sambata dimineata, din cauza viscolului care a avariat zeci de puncte de transformare operate de CEZ, echipele de interventie aflandu-se pe teren pentru remedierea defectiunilor.

Un numar de 22.580 de consumatori din 15 localitati ale judetului Arges nu sunt alimentati cu energie electrica, sambata dimineata, in urma avariilor produse de vantul puternic pe reteaua de alimentare cu energie electrica operata de compania CEZ, a declarat pentru MEDIAFAX prefectul judetului Arges, Cristian Soare.

Potrivit acestuia, 66 de puncte de transformare din mai multe zone ale judetului au fost avariate din cauza viscolului, echipele de interventie ale CEZ aflandu-se pe teren si incercand sa remedieze defectiunile. Cele mai afectate localitati sunt situate in zonele de sud si est ale judetului. Astfel, in zona localitatilor Poiana Lacului, Vedea, Barasti si Cocu aproximativ 8.500 de consumatori nu au curent electric, in timp ce in zona localitatilor Topoloveni, Leordeni si Bogati aproximativ 5.250 de abonati ai CEZ au ramas fara electricitate din cauza avariilor survenite pe reteaua de alimentare.

De asemenea, viscolul a afectat punctele de transformare care asigura alimentarea cu energie electrica in localitati precum Stolnici, Harsesti, Barla, Mozaceni, Slobozia (Arges), Stefan cel Mare si Mioarele.

Din cauza viscolului, este afectat si traficul rutier in judetul Arges, centrul Infotrafic anuntand ca circulatia pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti a fost inchisa din cauza vizibilitatii reduse sub 20 de metri. Pe drumurule nationale din judet se circula in conditii de iarna, traficul fiind dificul pe D 65 din cauza zapezii viscolite.

Citeste si: COD PORTOCALIU de viscol in 18 judete, pana duminica la ora 22:00


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.