Actorul Radu Beligan a fost declarat cetatean de onoare al judetului Vrancea, au decis consilierii judeteni vineri, el primind distinctia in Piata Unirii din Focsani, la manifestarile organizate de Ziua Unirii.

Consilierii judeteni din Vrancea s-au intrunit vineri, la ora 15.00, intr-o sedinta de indata la sediul Consiliului Judetean, in cadrul careia au decis ca actorul Radu Beligan sa fie declarat cetatean de onoare al judetului.

Radu Beligan a primit distinctia pe esplanada din Piata Unirii din Focsani, unde au loc manifestarile prilejuite de Ziua Unirii.

La ora transmiterii acestei stiri, in Piata Unirii din Focsani s-au adunat cateva mii de persoane, care au primit fulare, stegulete si cocarde tricolore de la autoritatile locale, scrie MEDIAFAX.

La Focsani sunt asteptati sa ajunga presedintele Senatului, Crin Antonescu, si mai multi ministri.

Peste 2.000 de persoane au participat, vineri, la Iasi, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii. La evenimente au fost prezenti si presedintele Senatului, Crin Antonescu, precum si mai multi ministri, intre care vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, si ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. De asemenea, la manifestari au participat primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, prefectul judetului, Romeo Olteanu, si seful Consiliului Judetean, Cristian Adomnitei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.