Un numar de 23 de elevi de la o scoala generala din Targoviste au fost dusi la spital, miercuri, pentru analize medicale, dupa ce doi colegi din clasa a VIII-a i-au intepat cu ace cu gamalie, pe holul scolii, tatal unuia dintre copiii intepati anuntand Politia.

Potrivit reprezentantilor Politiei Dambovita, politistii au fost sesizati, miercuri, ca mai multi elevi dintr-o unitate de invatamant din Targoviste au fost intepati cu bolduri de catre doi colegi din clasa a VIII-a.

Politia face verificari in acest caz dupa ce tatal unuia dintre copiii intepati a reclamat incidentul.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Dambovita, Mihaela Anton, a declarat pentru MEDIAFAX ca incidentul s-a produs in pauza dintre orele de curs, in Scoala Gimnaziala ”Coresi” din Targoviste.

Potrivit acesteia, 23 de elevi care au fost intepati de doi copii din clasa a VIII-a se afla la spital, la sectia de boli infectioase, pentru li se recolta probe pentru analize, copiii fiind insotiti de unul dintre directorii unitatii de invatamant. De asemenea, un cadru didactic a ridicat acele cu gamalie cu care copiii au fost intepati, acestea fiind duse la laborator pentru analize.

Reprezentantul ISJ Dambovita a mai spus ca urmeaza ca o comisie de disciplina din cadrul unitatii de invatamant sa ia masuri impotriva celor doi elevi care si-au intepat colegii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.