Afla cum va fi vremea luni si marti.

  • Luni
Vremea calda continua, in cea mai mare parte a tarii. In nord-est temperatura mai scade, astfel ca pot fi si maxime de minus 1 grad, 0 grade in nordul Moldovei. Dar in sud-vest se vor inregistra in continuare maxime de 15 grade, la Timisoara, de exemplu. Cerul va fi temporar noros si va ploua slab, local in nordul, centrul si estul tarii si doar pe arii restranse in celelalte regiuni. In Moldova si la munte, cel mai probabil in Carpatii Orientali, precipitatiile vor fi mixte si izolat se va forma polei. Vantul va sufla cu intensificari in Banat, pe litoral si in zona montana inalta.

Vremea va fi in continuare calda pentru aceasta perioada din an si in Bucuresti: 4-5 grade dimineata si in jur de 9 la amiaza. Cerul va fi temporar noros si trecator vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab pana la moderat.

  • Marti
Vremea va fi in general inchisa si se va raci usor in majoritatea zonelor. Temporar vor cadea ploi in cea mai mare parte a tarii. La munte, dar si in regiunile estice precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare si se poate forma si polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul teritoriului si sus, pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre minus 3 grade in nordul Moldovei, la Suceava si Botosani si 12-13 grade in Banat si Crisana. In special dimineata, in zonele joase de relief, vor fi conditii de ceata.

In Capitala vremea se raceste usor: dimineata vor fi 1-3 grade, iar la pranz, in jur de 5 grade. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua slab. Vantul va fi moderat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.