Parintii unui copil de 6 ani ii acuza pe asistenta si pe medicul Scolii 279 ca l-au vaccinat pe baiatul lor de doua ori impotriva poliomielitei, din greseala.

Parintii lui Luca au aflat de la copil ca a fost vaccinat inca o data. Revoltat, tatal a cerut explicatii.

"Pur si simplu au uitat. Asta este toata explicatia pe care mi-au dat-o. Ca au uitat sa il treaca pe registru cand li s-a facut vaccinul si ca le pare rau", a declarat tatal.

In prospect serului cu care a fost vaccinat scrie ca in cazul unui supradojaz pacientul trebuie sa se prezinte cat mai repede la un centru de toxicologie. Inocularea unui ser la o perioada scurta de timp poate provoca organismului reactii de sensibilizare, eruptii pe piele sau febra, potrivit evz.ro.

Intr-o convorbire avuta cu tatal, asistenta a incercat sa se apere si sa arunce vina pe invatatoare. Acesta a inregistrat discutia: "Eu nu am inteles de ce invatatoarea nu mi-a zis. Invatatoarea blonda este in concediu si acum e suplinitoarea care nu a stiut. Eu nu mai pot sa vorbesc. O sa va explic. In momentul asta credeti-ma ca sunt terminata. Din punctul meu de vedere am fost sabotata."

Cei din conducerea scolii sustin ca nu raspund ei de imunizarea copiilor, mai ales ca invatatoarea ar fi intrebat asistentele daca baiatul are acordul parintilor, conform stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.