Sute de turisti sunt asteptati duminica in statiunea Busteni, unde pe partia Kalinderu va fi sarbatorita Ziua Internationala a Zapezii, iar copiii vor beneficia de lectii de schi gratuite, echipamentul pentru schi putand fi inchiriat, de asemenea, gratuit.

Statiunea Busteni de pe Valea Prahovei este una dintre cele 600 de statiuni la nivel mondial care sarbatoreste, duminica, Ziua Mondiala a Zapezii, al carei scop este, printre altele, promovarea sporturilor de iarna, dar si promovarea protectiei mediului.

La Busteni evenimentele organizate de Ziua Mondiala a Zapezii se vor desfasura duminica pe partia Kalinderu si in parcul de distractii de la baza acesteia, iar participantii vor beneficia de mai multe gratuitati. Astfel, intre orele 14.00 si 16.00 copiii vor primi lectii gratuite de schi, asigurate de catre monitori profesionisti, in acea perioada transportul pe banda fiind asigurat pentru cei mici. De asemenea, intre orele 13.00 si 16.00 centrul de inchirieri de la partie nu va percepe taxa pentru echipamentul de schi, scrie MEDIAFAX.

In plus, de Ziua Mondiala a Zapezii se vor organiza pe partia Kalinderu concursuri de schi cu premii si cadouri, activitati educative si jocuri pe zapada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.