Social16 Ianuarie 2014

Lectura de un minut

Analizele erau necesare pentru obtinerea anumitor documente.

Analizele medicale pentru depistarea HIV au fost falsificate in cazul a sute de persoane la Spitalul Judetean din Targu Jiu.

Managerul Spitalului Judetean din Targu Jiu, Claudia Manu, a spus ca la preluarea functiei de manager, la sfarsitul anului trecut, a solicitat o ancheta privind analizele medicale facute in lunile septembrie, octombrie, noiembrie 2013, concluziile verificarilor fiind ca sute de analize medicale pentru HIV au fost falsificate, scrie mediafax.

Analizele medicale au fost avizate de un singur medic, respectiv seful laboratorului de analize, Adrian Udristoiu, care este in concediu medical de saptamana trecuta.

Manu a precizat ca va fi facuta plangere penala impotriva medicului si ca acestuia ii va fi desfacut conrtractul de munca atunci cand va reveni din concediu. Ea a mai spus ca o parte din vina o au si persoanele "care au cerut sa li se puna parafele ca au facut analizele".

Citeste si:
16 containere cu deseuri au fost descarcate de pe un vapor olandez
Portul Constanta: 16...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.