Trupul carbonizat al unui barbat a fost descoperit, luni, intr-un autoturism cuprins de flacari la iesirea din comuna constanteana 23 August, pe drumul spre statiunea Olimp, anchetatorii spunand ca masina, in care au fost gasite patru butelii, apartine unui om de afaceri.

Potrivit anchetatorilor, pompierii constanteni au fost solicitati sa intervina, luni, in jurul orei 11.00, pentru a stinge un incendiu care cuprinsese un autoturism, la marginea comunei 23 August, pe malul lacului Tatlageac, pe un drum de pamant care leaga localitatea de statiunea Olimp.

Dupa ce au stins flacarile, pompierii au descoperit in masina, pe scaunul soferului, trupul carbonizat al unui barbat si au solicitat interventia politistilor, transmite MEDIAFAX.

Masina, un autoturism de teren, apartine unui om de afaceri care administreaza lacul Tatlageac si care are si un local in zona, iar in aceasta au fost descoperite patru butelii.

Trupul carbonizat al victimei va fi transportat la morga pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului, dar si a identitatii acesteia, anchetatorii neputand preciza daca barbatul gasit carbonizat este omul de afaceri caruia ii apartine masina.

In acest caz, oamenii legii iau in calcul atat varianta unei sinucideri, cat si a unei crime sau accident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.