O fata de 16 ani din judetul Dolj si-a ucis bunica sambata seara, impuscand-o accidental cu o arma de vanatoare cu alice, care apartinea prietenului adolescentei.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, Claudiu Dinculescu, fata de 16 ani si prietenul ei de 22 de ani au mers, sambata seara, in vizita la familia adolescentei, in comuna doljeana Sarbatoarea, luand cu ei si o arma de vanatoare, pe care tanarul o detine legal.

In prezent, fata de 16 ani, care si-a impuscat accidental bunica de 64 de ani, este cercetata, in libertate, pentru ucidere din culpa.

"In acest moment cercetarile se desfasoara sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa, tanara de 16 ani este cercetata, dupa ce a impuscat-o cu arma de vanatoare a prietenului sau pe bunica ei. Se face expertiza armei, fiind vorba despre o arma cu alice si se asteapta si rezultatul necropsiei. Evenimentul a avut loc sambata seara, in jurul orei 23.00, in comuna Sarbatoare din judetul Dolj. Tanara si concubinul acesteia au mers in vizita la tatal fetei, care locuia impreuna cu bunica ei. Cei doi tineri au luat cu ei si pusca de vanatoare detinuta legal. La un moment dat, prietenul fetei si tatal acesteia ies in curtea locuintei pentru a discuta, lasand arma rezemata de unul dintre peretii camerei in care se aflau fata si bunica ei", a declarat prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, scrie MEDIAFAX.

El a precizat ca toate persoanele implicate in acest caz vor fi audiate, iar cercetarile se vor extinde si asupra tanarului de 22 de ani, pentru a se stabili de ce a luat cu el pusca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.