Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.

  • Sambata
Vremea va fi mult mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va avea innorari in vest si nord, unde local, spre seara si noaptea, va ploua. In zona de munte precipitatiile vor fi mixte. Cu totul izolat vor fi conditii de polei. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, dar in zonele joase, mai ales din sud-estul si sudul extrem al tarii, va mai fi ceata.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad in depresiuni si 11 grade in sudul Banatului si al Olteniei, iar cele minime se vor situa intre -4 si 4 grade, mai scazute in depresiuni, spre -8 grade.

La Bucuresti

Vremea va fi mult mai calda decat ar fi normal in a doua decada a lunii ianuarie, cu o maxima termica de 9...10 grade si o minima de -2...-1 grad. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Vor mai fi conditii de ceata, mai ales noaptea.

La munte

Desi valorile termice vor marca o scadere fata de intervalul precedent, vremea se va mentine usor mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales spre seara si noaptea cand local vor cadea precipitatii mixte, cu precadere in Carpatii Orientali si in Muntii Apuseni. Cu totul izolat vor fi conditii de polei. Vantul va avea intensificari indeosebi in zona inalta. Izolat, pe vai si in depresiuni, va mai fi ceata.

  • Duminica
Valorile termice vor continua sa caracterizeze o vreme mai calda decat ar fi normal in a doua decada a lunii ianuarie, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre 2 grade in nord-vestul si centrul tarii si 12 grade in regiunile sudice. Cerul va fi temporar noros. Mai ales in cursul zilei vor fi ploi slabe local in vestul, centrul si nordul tarii si cu totul izolat in rest, iar in zona de munte, mai ales a Carpatilor Orientali se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va avea intensificari la munte si temporar in cursul zilei, in celelalte zone. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -8 si 0 grade, usor mai ridicate pe litoral. Dimineata in sudul teritoriului vor mai fi conditii de ceata.
Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru weekendul 7 - 8 ianuarie. În nordul...
Prognoza meteo ANM pentru...

La munte

Cerul va avea innorari temporare si cu precadere in Carpatii Orientali vor cadea precipitatii mixte. Vantul va avea intensificari cu vitezele cele mai mari in zona inalta.Valorile termice se vor apropia de mediile climatologice ale date.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.