Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica (DSP) Sibiu au anuntat, miercuri, ca a fost confirmat un caz de infectare cu virusul gripal AH1N1 la un barbat de 34 de ani din localitatea Mihaileni, starea acestuia fiind buna.

Purtatorul de cuvant al DSP Sibiu, Simona Berariu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca s-au primit rezultatele de laborator pentru analizele prelevate de la un pacient care prezinta simptome specifice ale gripei.

"In ceea ce priveste circulatia virusurilor gripale in judetul Sibiu, in ultimul raport al Compartimentului de Epidemiologie am primit si prima confirmare de izolare de virus, AH1N1, virusul pandemic, la o persoana de 34 de ani, de sex masculin, care nu locuieste in Sibiu, ci intr-una dintre comunele invecinate", a declarat Simona Berariu.

Potrivit acesteia, barbatul, din localitatea Mihaileni, este in stare buna, se afla acasa si este sub tratament, fiind aproape vindecat..


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.