Trei persoane si-au pierdut viata si alte doua au fost ranite intr-un grav accident rutier produs pe DN 1 in judetul Cluj, intre localitatile Huedin si Poieni, informeaza Romania TV.

Potrivit primelor informatii de la fata locului, in accident au fost implicate un autoturism tip SUV si un autocar. Din primele cercetari reiese ca SUV-ul a intrat pe contrasens si s-a ciocnit violent de autocar, care circula regulamentar. Cele trei persoane care si-au pierdut viata se aflau in masina de teren, in care mai erau inca doua persoane, aflate in stare grava in urma impactului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora, in judetul Cluj, circulatia rutiera este intrerupta pe ambele sensuri de deplasare ale DN 1 (E 60), la km. 536 + 450 metri.

La sfarsitul saptamanii trecute, politistii au aplicat la nivel national aproape 17.000 de sanctiuni contraventionale si au constatat aproximativ 200 de infractiuni si au retinut peste 580 de permise de conducere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.