Adrian Nastase a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu EXECUTARE in Dosarul Zambaccian.

[UPDATE]

Adrian Nastase a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare si cinci ani interzicerea unor drepturi pentru luare de mita in forma continuata. Acesta a mai primit 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj.

Prin contopirea pedepselor, Adrian Nastase va executa pedeapsa de patru ani de inchisoare.

Dana Nastase a fost condamnata la 3 ani de inchisoare, cu suspendare, pentru complicitate de luare de mita, si patru ani de interzicere a unor drepturi.

Aceasta are o perioada de incercare de 8 ani.



Cu o zi inainte de a afla decizia judecatorilor, fostul premier a scris pe blogul personal ca pare sa fie o legatura intre Boboteaza de pe 6 ianuarie si dosarul Zambaccian.

"Maine va fi anuntata si sentinta in dosarul “Zambaccian”. Daca as fi cinic, as spune ca pare a exista o legatura stransa intre justitie si sarbatorile religioase, mai ales in ceea ce priveste Craciunul – de rit vechi sau nou…" - a scris Nastase.

De asemenea, pe 4 ianuarie, fostul premier a scris pe blogul personal ca a sarbatorit Revelionul la munte, cu familia si cativa prieteni, aratandu-se destul de nemultumit de felul in care statiunile au fost pregatite sa primeasca turistii ... in lipsa zapezilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.