Patru tineri au fost gasiti decedati sambata dupa-amiaza, in jurul orei 14.00 fiind primit un apel la 112 prin care pompierii au fost solicitati sa se intervina.

Tinerii au fost descoperiti intr-o camera din locuinta, unde a fost gasita si o butelie de aragaz, la care era improvizata o instalatie de incalzire, iar anchetatorii au luat in calcul, in prima faza, ipoteza ca acestia sa fi murit in urma intoxicatiei cu gaz, scrie Romania TV.

Primele concluzii ale necropsiei facute in cazul a doi din cei patru tineri gasiti morti, sambata, intr-o casa din Oltenita, sunt ca acestia s-au intoxicat cu o substanta neprecizata, urmand sa fie prelevate probe suplimentare si trimise la Institutul National de Medicina Legala.

Conform surselor citate, vor fi prelevate probe de sange de la cei patru tineri, care vor fi trimise pentru analize suplimentare, inclusiv pentru analize toxicologice, la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici" din Bucuresti.

De asemenea, medicii legisti au mai constatat ca tinerii nu aveau urme de violenta pe corp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.