Circulatia rutiera de pe DN1 a fost deviata, vineri, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, din cauza aglomeratiei.

Masura devierii circulatiei a fost luata incepand cu ora 13.30, din cauza aglomeratiei de pe DN1, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Potrivit MEDIAFAX, aproximativ 25.000 de turisti au petrecut Craciunul in statiunile de pe Valea Prahovei. Potrivit operatorilor din turism, gradul de ocupare a locurilor de cazare omologate din statiuni a depasit 70 la suta, iar in cazul pensiunilor si vilelor locurile de cazare au fost ocupate in totalitate.

Hotelierii din statiunile de pe Valea Prahovei au avut de sarbatori oferte pornind de la 430 de lei de persoana pentru trei nopti de cazare, de Craciun, la o vila din Busteni si ajungand la 1.900 de euro pentru doua persoane, pentru cinci nopti de cazare, de Revelion, intr-un hotel de lux din Azuga.

Pe langa turistii care s-au cazat in unitatile hoteliere, cateva mii de romani care detin case de vacanta pe Valea Prahovei au petrecut Craciunul la munte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.