Circulatia se desfasoara cu dificultate pe mai multe drumuri nationale si pe autostrazile A1, A2 si A3, din cauza cetii care reduce vizibilitatea sub 200 de metri, iar in unele zone si sub 50 de metri, pentru Bucuresti si 19 judete din sud, est si centru fiind emisa o avertizare cod galben.
Potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana, pe autostrazile A1, A2 si A3, ceata reduce vizibilitatea sub 100 de metri, iar pe unele portiuni de drum si sub 50 de metri. De asemenea, in mai multe judete este ceata, care reduce vizibilitatea intre 200 si 50 de metri.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting cod galben pentru judetele Galati, Vrancea, Bacau, Neamt, Dolj si Mehedinti, unde este ceata si in unele zone sunt depuneri de chiciura.
Capitala si judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Braila, Teleorman, Giurgiu, Buzau, Dambovita, Prahova, Alba, Harghita, Mures si Cluj sunt sub avertizare cod galben de ceata pana la ora 11.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.