Firma Asseco SSE SRL Bucuresti a depus singura oferta la licitatia Primariei Municipiului Bucuresti pentru furnizarea unei solutii IT de recuperare a informatiilor in caz de dezastre, valoarea contractului ridicandu-se la 3,8 milioane de lei (TVA inclusa).

"Pentru conformarea la cerintele de continuitate a serviciilor si pentru cazul situatiilor de dezastre, Primaria Municipiului Bucuresti implementeaza o solutie de recuperare informatii in caz de dezastre intr-o locatie diferita de cea a centrului de date existent (...). Obiectul licitatiei il constituie achizitionarea serviciilor necesare realizarii si implementarii solutiei de recuperare informatii in caz de dezastre precum si a planului BCP (Business Continuity Plan) aferent. Se solicita servicii de instalare, configurare si punere in functiune sistem de recuprare a datelor in caz de dezastre, upgade-ul infrastructurii exxistente a PMB precum si asigurarea nivelului minim de SLA cerut in caietul de sarcini pe toata durata contractului de sevicii (3 ani)", se spune in documentatia licitatiei.

Asseco SEE este un integrator de solutii IT si face parte din grupul polonez Asseco, care a preluat in 2007 controlul companiilor romanesti Fiba Software si Net Consulting pentru 13,5 milioane de euro, scrie MEDIAFAX.

La nivelul anului 2012, afacerile integratorului au scazut cu 21,9%, la 107,3 milioane de lei.

La inceputul anului 2012, Primaria Capitalei a atribuit asocierii formate din TeamNet International, UTI Systems, UTI Construction&Facility Management si Top Ram Project, in urma unei licitatii, un contract pentru furnizarea unui sistem de management al situatiilor de urgenta, valoarea acestui ridicandu-se la 126,8 milioane de lei (TVA inclusa, 29,2 milioane de euro).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.