Chiar daca sunt obligati de lege sa faca avorturi, medicii ginecologi din vestul tarii au decis sa puna in aplicare o lege nescrisa, prin care, spun ei, evita comiterea de pacate.
In repetate randuri, medicii ginecologi din Timisoara au fost acuzati de crestini ca prin avorturi comit crime duble. Cu putin timp inainte de Craciun, ei au decis sa puna capat interventiilor de acest gen, scrie realitatea.net.

"Nu vom efectua decat intreruperi de sarcina care pun in pericol viata pacientelor. Ne dorim ca macar in aceasta perioada sa nu facem astfel de interventii. Am avut deja cereri pentru intreruperi de sarcina, insa le-am rugat pe paciente sa revina, mai ales ca intreruperea de sarcina se poate face si peste doua saptamani. Nu vrem decat sa fim buni crestini in aceasta perioada", a spus Marius Craina, medic al spitalului de Obstetrica Ginecologie "Bega" din Timisoara, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.