Bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a fost suplimentat cu 100 milioane lei, din Fondul de rezerva bugetara, pentru lucrarile efectuate de primarii in cadrul Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL).

Alocarea a fost aprobata miercuri, de Guvern desi Mirel Palada, consilier al premierului pe strategii guvernamentale, care a prezentat actele normative aprobate de Executiv, a sustinut ca nu exista alte alocari de bani decat cele prezentate de el.

Consilierul a prezentat hotatari aprobate pentru alocarea, din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, de bani pentru judetul Suceava (10 milioane de lei), judetul Bacau (tot 10 milioane lei) si Ministerul Afacerilor Interne (75 milioane lei).

Intrebat de jurnalisti, in conferinta de presa, daca in afara de aceste hotarari au fost aprobate si altele pentru alocarea de bani din Fondul de rezerva bugetara, Mirel Palada a raspuns ca nu.

In Monitorul Oficial a fost insa publicata, joi, o hotarare de guvern aprobata miercuri, prin care bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice este suplimentat cu 100 milioane lei, din Fondul de rezerva bugetara, pentru Programul National de Dezvoltare Locala.

Decontarea sumelor va fi efectuata pe baza documentelor justificative transmise de unitatile administrativ-teritoriale, se arata in hotararea de guvern.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.