In Piata Victoriei din Bucuresti si in fata Prefecturii Brasov sunt anuntate pentru astazi, de la ora 18, mitinguri de protest fata de modificarile aduse Codului Penal de catre deputatii USL.

"Prin modificarile aduse ieri Codului Penal, USL continua obiectivele loviturii de stat de anul trecut, intentionand in mod vadit sa puna sub control justitia, institutiile mas-media, sa diminueze capacitatea institutiilor create cu greu, precum ANI si DNA, de a face fata coruptiei si abuzurilor pe care le fac oamenii politici.

Aceste modificari sunt dramatice si darama 10 ani de munca si de activitate a institutiilor anticoruptie din Romania, institutii specializate exact in lupta impotriva coruptiei.

Regimul USL are ca obiectiv clar sa fie ferit de justitie si sa acapareze toata puterea sau cel putin sa faca inutila puterea judecatoreasca.

in conditiile in care caile legale, constitutionale de contracarare a acestor modificari sunt aproape inexistente, singura solutie ramane STRADA!

Romania este si trebuie sa ramana stat de drept, membru al Uniunii Europene si al NATO!”, este anuntul publicat pe retelele sociale. Pana acum si-au anuntat prezenta cateva sute de persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.