Romania a obtinut trei medalii de argint si trei de bronz la Olimpiada Internationala de stiinte pentru juniori.

Juniorii au luat sase medalii la competitia internationala de stiinte Olimpicii romani participanti la a X-a editie a Olimpiadei Internationale de stiinte pentru juniori, desfasurata in perioada 3-12 decembrie 2013, in India (Pune), au cucerit sase medalii: trei de argint si trei de bronz.

Practic, toti cei sase componenti ai lotului au reusit performanta de a intra in posesia unei distinctii.

Cei trei elevi medaliati cu argint sunt Robert Cristian Raclea (clasa a X-a/Colegiul National „Vasile Alecsandri" din Galati), Theodor Axenie (clasa a XI-a/Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu" din Capitala) si Alexandru Zanca (Colegiul National „Mihai Viteazul" din Ploiesti), potrivit reprezentantilor Ministerului Educatiei.

Medaliile de bronz au fost obtinute de Ioana Patricia Isfan (clasa a X-a/Colegiul National „Tudor Vladimirescu" din Targu Jiu), Regado Goncalo Araujo (clasa a XI-a/Colegiul National „stefan cel Mare" din Suceava), respectiv Mihnea Daniel Zoican (clasa a X-a/Colegiul National „Sfantul Sava" din Bucuresti). O


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.