Adrian Procop, acuzat ca a furat cele sapte tablouri de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, a fost prins in Marea Britanie, au declarat vineri.

Barbatul a fost prins joi, de Interpol Manchester, in urma unor informatii primite de la Interpol Bucuresti, au precizat sursele citate.

Adrian Procop era dat in urmarire internationala, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare, in dosarul privind furtul celor sapte tablouri de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, in octombrie 2012.

Autoritatile britanice vor lua vineri in discutie cererea de extradare in Romania a lui Adrian Procop, potrivit surselor citate.

In 15 iulie, procurorii DIICOT l-au trimis in judecata, in lipsa, pe Adrian Procop, in dosarul privind furtul celor sapte tablouri de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, valoarea prejudiciului fiind estimata la 18 milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.