Social4 Decembrie 2013

Lectura sub un minut

Seful Directiei Generale Anticoruptie, chestorul Janica Arion-Tiganasu, a fost schimbat din functie, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, fiind inlocuit cu comisarul sef Dan Danila, care ocupa functia de sef al Directiei Investigatii din DGA, potrivit unor surse oficiale.

Chestorul Janica Arion-Tiganasu a fost imputernicit in functia de sef al Directiei Generale de Management Operational din Ministerul Afacerilor Interne, transmite MEDIAFAX.

Potrivit unor surse din cadrul MAI, chestorul Aurel Vladulescu, care se afla la conducerea Directiei Generale de Management Operational, a fost trecut pe o functie de adjunct.

Chestorul Janica Arion-Tiganasu a ocupat functia de sef al Directiei Generale Anticoruptie din 23 noiembrie 2010, atunci fiind imputernicit in locul lui Liviu Popa, dupa numirea acestuia la conducerea Politiei Romane. Ulterior, Janica Arion-Tiganasu a obtinut functia prin concurs.

Citeste si:
Sfidare pe față. Șefă din poliție filmată la un grătar cu colegii
Sfidare pe față. Șefă din...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.