Presedintele Traian Basescu a transmis, sambata, un mesaj cu prilejul sarbatorii Sfantului Apostol Andrei, adresand urarile "cele mai calde" tuturor celor care isi serbeaza onomastica.

"Sunt bucuros sa adresez urarile mele cele mai calde tuturor celor care astazi, cu prilejul sarbatorii Sfantului Apostol Andrei, isi aniverseaza ziua onomastica", transmite seful statului, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Seful statului arata in mesaj ca "este o sarbatoare speciala pentru noi, cu atat mai mult cu cat este inchinata primului Apostol chemat la credinta, si, totodata, celui care a crestinat poporul roman", scrie MEDIAFAX.

"Fie ca Apostolul Andrei, pe care il cinstim ca patron spiritual, sa ne ocroteasca si sa ne daruiasca speranta si curajul de a urma exemplul credintei sale. La multi ani!", se mai arata in mesajul presedintelui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.