Planul Urbanistic Zonal pentru inchiderea inelului median de circulatie in zona de nord - Autostrada urban, pe tronsonul cuprins intre Lacul Morii si soseaua Colentina - proiect cunoscut ca autostrada suspendat -, a fost aprobat, joi, de Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

Potrivit proiectului de hotarare aprobat de consilierii generali, zona analizat si reglementat prin PUZ este constituit din sapte teritorii de referinta situate in partea de nord a Capitalei, si cuprinde arii situate pe teritoriul administrativ al sectoarelor 1, 2 si 6, scrie MEDIAFAX.

Proiectul autostrazii suspendate, denumit "inchiderea inelului median de circulatie la zona de nord", urmareste fluidizarea traficului pe marile artere ale Capitalei.

Potrivit studiului de fezabilitate, lungimea noii cai rutiere va fi de 13,15 kilometri, urmand s fie construite inclusiv poduri si pasaje subterane si supraterane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.