Sase autoturisme au fost avariate de copaci care s-au prabusit din cauza vantului, miercuri dimineata, pe strazi din sectoarele 5 si 6, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile.

Potrivit lui Daniel Vasile, incidentele au avut loc intre orele 07.00 si 09.00, doua pe Bulevardul Iuliu Maniu, trei pe strada Raul Dorna, din Sectorul 6, iar un altul pe Aleea Platanului, in Sectorul 5.

Purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Andrei Codau, a declarat pentru MEDIAFAX ca in ultimele 24 de ore au avut loc 22 de accidente rutiere, soldate cu 25 de raniti, dintre care trei au fost raniti grav si alti 22 au suferit rani usoare. Accidentele s-au produs din cauza neacordarii prioritatii de trecere autovehiculelor si a traversarii pietonilor prin loc nepermis.

Capitala si 16 judete din sudul si vestul tarii sunt, de marti seara pana miercuri, la ora 14.00, sub avertizare cod galben de ninsori si viscol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.