Un copil cu handicap de la o scoala pentru elevi cu nevoi speciale a ajuns in stare grava la Spitalul din Campulung Muscel, marti, dupa ce a cazut de la primul etaj al scolii, primele informatii furnizate de politisti fiind ca baietelul, in varsta de 6 ani, ar fi fost impins de catre o colega.

Purtatorul de cuvant al Politiei Arges, Danut Dinu, a declarat ca in jurul orei 13.45 a fost primit un apel prin 112 ca un baietel de 6 ani de la o scoala pentru copii cu nevoi speciale din Campulung Muscel a cazut de la primul etaj al institutiei.

Potrivit sursei citate, primele informatii arata ca baietelul ar fi fost impins pe geam de catre o fata de 20 de ani, si ea eleva a scolii speciale.

"Aceste informatii nu sunt certe, politistii au mers acum la fata locului", a spus Dinu, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca baietelul este in stare grava, fiind dus la spitalul din Campulung Muscel.

La randul lor, reprezentantii Serviciului Judeteran de Ambulanta Arges au declarat ca, initial, au primit un apel prin 112 pentru a interveni la un copil care suferise o criza de epilepsie, insa ulterior au fost anuntati ca baiatul a fost dus la spital cu o masina, fara a se astepta interventia Serviciului de Ambulanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.