Meteorologii au emis cod galben in intervalul 26 noiembrie, ora 20 – 27 noiembrie, ora 14.

Potrivit avertizarii transmise de Adminsitratia Nationala de Meteorologie, de marti, ora 20.00, pana miercuri, la ora 14.00, in Banat, Oltenia si vestul Munteniei, precum si in Muntii Banatului si zona Carpatilor Meridionali va ninge, iar local si temporar vantul va avea intensificari, viscolind zapada. Cantitatile de precipitatii vor depasi 15 - 20 de litri pe metru patrat, iar stratul de zapada va fi consistent.

In centrul si estul Munteniei, inclusiv in zona municipiului Bucuresti, ninsorile vor fi slabe cantitativ, dar vantul va avea intensificari cu viteze de 50-55 de kilometri pe ora si temporar 65-70 de kilometri pe ora.

Avertizarea cod galben a fost emisa pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Buzau, Prahova, Dambovita, Giurgiu, Teleorman, Arges, Valcea, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis, Hunedoara si sudul judetului Sibiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.