Un barbat a fost impuscat, vineri seara, in zona unei benzinarii din cartierul bucurestean Baneasa, fiind transportat, in stare stabila, la Spitalul Floreasca, au declarat reprezentanti SMURD si ai Politiei Capitalei.

Oficiali din Politie au precizat, pentru MEDIAFAX, ca victima a intrat, in jurul orei 20.15, in benzinaria de pe bulevardul Aerogarii si a spus ca are o rana la spate.

Angajatii benzinariei au sunat la 112, la fata locului deplasandu-se un echipaj SMURD si unul de la Sectia 2 de Politie.

Potrivit realitatea.net, principalul suspect al atacului pare a fi un om de afaceri din fosta Iugoslavie. Acesta a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere. Suspectul are in jur de 1.70 m si era imbracat, in momentul atacului, cu pantaloni negri si sapca de aceeasi culoare.

Potrivit coordonatorului SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, barbatul are o plaga impuscata la nivelul coapsei drepte, una abdominala stanga si una toracica, tot pe partea stanga.

"Este stabil, insa, pentru ca are o plaga abdominala, aceasta trebuie investigata si se va stabili daca este nevoie de o interventie chirurgicala", a mai spus Oprita.

Politistii cerceteaza imprejurarile in care a fost impuscat barbatul, fiind audiati martori si urmand sa fie vizionate imagini ce au putut fi inregistrate de camerele de supraveghere din zona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.