Premierul Victor Ponta a dispus constituirea unei comisii speciale pentru pregatirea populatiei si a institutiilor publice in vederea prevenirii si inlaturarii efectelor cutremurelor si a altor calamitati sau catastrofe naturale, care sa analizeze legislatia si sa propuna modificari.
Membrii comisiei au printre obiective si "invatarea din experienta anterioara" pentru prevenirea producerii unor situatii similare.

Comisia va fi condusa de Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, si formata din reprezentanti ai ministerelor de Interne, Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Finantelor, Educatiei, Economiei, Mediului, Transporturilor si Fondurilor Europene, precum si din Departamentul pentru Ape, Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura, Serviciul de Telecomunicatii Speciale si Consiliul National al Audiovizualului, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.