Afla cum va fi vremea sambata si duminica.

Sambata

Vremea va fi frumoasa in toate regiunile, cu soare si nori pasageri spre seara si noaptea in nord-est. Dimineata, local in vest si pe arii restranse in rest va fi ceata. Temperaturile depasesc putin mediile multianuale in special in regiunile intracarpatice, astfel incat la amiaza se vor inregistra maxime intre 9 si 14 grade - cel mai mult in zonele deluroase din vest si nord-vest.

In Capitala

Sambata va fi o zi frumoasa de toamna, cu soare generos si vant in general slab. Dimineata este mai rece decat precedentele, dar pana la amiaza temperatura va creste pana in jurul valorii de 10 grade.

Duminica

Vremea se va mentine in general frumoasa si va fi chiar mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Norii se aduna temporar, dar este loc si pentru soare, iar sansele de ploaie sunt mici. In conditiile in care presiunea atmosferica se mentine ridicata si suntem pe un proces de incalzire, singurul fenomen important ramane ceata – la nivel local in zonele joase din vest si pe arii restranse in rest. Vantul nu trece de moderat, iar maximele termice sunt intre 8 si 14 grade, cu cele mai ridicate valori in dealurile submontane.

In Capitala

Cerul este variabil, asadar soarele ne rasfata din nou si ridica mercurul din termometre pana in jurul valorii de 11 grade. Dimineata, dar mai ales dupa caderea noptii vor fi conditii de formare a cetii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.