Vasile Balint, cunoscut ca Sile Camataru, a declarat marti, dupa eliberarea din Penitenciarul Rahova, ca isi va vedea de treaba lui si va incepe "niste afaceri" in domeniul constructiilor, precizand ca el se satura "si cu putin, si cu mult".

"Usor-usor, voi da drumul si eu la niste afaceri si-mi voi vedea de treaba mea. Eu ma satur si cu putin, si cu mult. Afacerile le voi face in domeniul constructiilor, chiar daca asociatii mei m-au dat deoparte in aceste noua luni. Pana la urma, nici copiii sau familia nu mai cred daca sunt sau nu vinovat, cand ti se arunca in spate asemenea acuzatii", s spus Sile Camataru, citat de MEDIAFAX.

Sile Camataru a mai spus ca va incerca sa isi viziteze fratele in penitenciar, chiar daca, in momentul de fata, instanta i-a interzis acest lucru.

"Instanta mi-a dat o hartie sa nu iau legatura cu cei din dosar. La instanta voi face o cerere ca sa pot merge la fratele meu si voi merge si voi sta de vorba cu el", a conchis el.

Sile Camataru - judecat intr-un dosar, alaturi de alte 53 de persoane, pentru santaj, camatarie si infractiuni cu violenta - a fost eliberat de la Penitenciarul Rahova in urma unei decizii definitive a inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.