Milionarul Iustin Paraschiv s-a predat in aceasta dimineata, el fiind arestat pentru 29 de zile. Acesta este acuzat de evaziune fiscala intr-un dosar ale carui prejudicii se ridica la peste 70 de milioane de euro.

Iustin Paraschiv, cel mai tanar milionar roman, a ajuns in arestul Politiei, dupa ce s-a predat in aceasta dimineata. El este cercetat in dosarul complex al evaziunii fiscale cu carne de pui. Alti sapte oameni de afaceri au primit aseara mandate de arestare pentru 29 de zile. Prejudiciul in dosar se ridica la 70 de milioane de euro, scrie realitatea.net.

"Nu am fost implicat in niciun fel in acest lant evazionist. Companiile mele sunt in primii trei jucatori din acest domeniu. Am platit pana acum statului roman peste 50 milioane de euro", sustine Paraschiv.

Judecatorii au decis sa-l aresteze preventiv pentru 29 de zile in ciuda protestelor omului de afaceri. Tot dupa gratii au fost trimisi si sapte oameni de afaceri cercetati in acelasi dosar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.