Desi a trecut un an de cand edilul-sef al Capitalei, Sorin Oprescu, si premierul, Victor Ponta, au anuntat ca datoriile RADET vor fi sterse si ca Regia va fuziona cu ELCEN, pana acum nu s-a intamplat nimic.

Edilul-sef al Capitalei, Sorin Oprescu, a semnat, pe 5 noiembrie, un proiect de hotarare care prevede cresterea pretului gicacaloriei pentru agentii economici care se incalzesc din sistemul centralizat si cei care folosesc agentul termic in industrie/ productie, scrie evz.ro.

Astfel, cei care folosesc agent termic din punctele termice urbane si centrale termice, ar urma sa plateasca 329,30 de lei , fara TVA, pentru fiecare gigacalorie consumata, iar cei care sunt noncasnici, alimentati din puncte termice proprii, vor plati 294,40 lei, fara TVA, pentru fiecare gigacalorie consumata.

Motivul invocat de mai marii Capitalei: ANRE a aprobat cu intarziere tarifele si s-au inregistrat pierderi, in perioada februarie-iulie 2013, de aproximativ 10,50 milioane de lei, adica aproximativ 2,3 milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.