Doi tineri in varsta de 16 si 18 ani au murit, iar un al treilea tanar, de 18 ani, a fost ranit grav, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce masina in care se aflau a lovit un stalp de electricitate pe DN 67C, in zona localitatii Laz din judetul Alba.

Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Alba, unul dintre tinerii in varsta de 18 ani se afla la volanul masinii, iar intr-o curba a pierdut controlul volanului din cauza vitezei si autoturismul s-a izbit de un stalp de electricitate, transmite MEDIAFAX.

In urma impactului, soferul, dar si pasagerul din dreapta, un tanar in varsta de 16 ani, au murit pe loc, iar un alt pasager din masina, in varsta de 18 ani, a fost ranit grav, fiind transportat la Spitalul Sebes.

Primele cercetari arata ca tanarul care se afla la volanul masinii ar fi consumat bauturi alcoolice, iar apoi ar fi iesit la o plimbare cu prietenii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.