Protestul cadrelor sanitare organizat sambata in Capitala s-a incheiat, fara incidente, in jurul orei 14.00, dupa ce manifestantii veniti in mars din Piata Victoriei au sprijinit de zidul Palatului Parlamentului o cruce si aproape 20 coroane de flori, sugerand astfel "moartea Sanatatii" in Romania.

Pe una dintre coroane a fost mentionat numele ministrului Sanatatii, in mesajul "Nu te vom uita niciodata, Eugen Nicolaescu".

Potrivit MEDIAFAX, protestul a inceput la ora 11.00, in Piata Victoriei, unde s-au adunat peste 4.000 de manifestanti atat din Bucuresti, cat si din tara.

Ei au adus in fata Guvernului un dric cu coroane de flori si sicriu pe care scria "Sanatate". Pe sicriu a fost lipita o fotografie a lui Eugen Nicolaescu, cu mesajul "Domnule ministru, nu distrugeti sanatatea Romaniei", iar pe parbrizul dricului scria "Nu vrem spitale transformate in SRL-uri".

Majoritatea protestatarilor au purtat masti chirurgicale si au agitat stegulete, pancarte si baloane.

Citeste si: Mii de cadre sanitare protesteaza in Capitala: Manifestantii au adus un dric pentru "moartea Sanatatii"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.