Afla cum va fi vremea sambata si duminica.

  • Sambata
Vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si, izolat, ploi slabe in sudul tarii. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Maximele vor fi cuprinse intre 13-14 grade in Delta Dunarii si pe litoral si 20 de grade in Banat. In zonele joase, in special in sudul, centrul si estul tarii, dimineata, local va fi ceata.

In Capitala

Cerul va fi temporar noros, dar probabilitatea de ploaie este foarte redusa. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 17-18 grade. Dimineata se va semnala ceata.

  • Duminica
Cerul se va innora treptat in regiunile vestice, nordice si centrale, unde, spre seara, razlet incepe sa ploua. In celelalte zone cerul va fi variabil. Dimineata, pe arii restranse apare ceata. Vantul se va intensifica pe crestele montane si, temporar, in vestul si nord-vestul tarii. Maximele vor fi cuprinse intre 15 grade in estul Transilvaniei si 22 in Banat, la Timisoara.

In Capitala

Prezenta generoasa a sorelui face ca de la 7-8 grade dimineata, temperatura sa creasca seminificativ - mai mult decat sambata: 20-21 de grade va fi maxima. Vantul va sufla in general slab, iar dimineata vor fi conditii de ceata


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.