Peste 13.500 de kilograme de carne de pasare au fost retrase in Bucuresti si Brasov, cu ocazia verificarilor vizand lantul de supermarket-uri Selgros, pana in prezent nefiind depistate loturi infestate cu salmonella periculoasa pentru om, potrivit reprezentantilor ANSVSA.

Presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), Vladimir Manastireanu, a precizat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca institutia pe care o conduce s-a autosesizat in urma informatiilor privind livrarea de carne de pui alterata de catre Avicola Calarasi, la "un lant de supermarket-uri", destinatar fiind Selgros, conform informatilor anchetatorilor din dosarul evaziunii de peste 50 de milioane de euro.

Manastireanu a spus ca au fost demarate verificari toata tara in lantul de supermarket-uri si ca managementul acestuia a decis sa retraga de la vanzare toate loturile provenind de la Avicola Calarasi.

"Verificam tot ce inseamna carne de pasare, pe lantul de distributie", a mai spus Manastireanu, care a precizat ca rezultatele finale ale controalelor vor fi facute publice saptamana viitoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.