Trei persoane - doi soti si mama unuia dintre ei - si-au pierdut viata, iar o alta femeie a fost grav ranita, marti dimineata, dupa ce masina in care se aflau a lovit un cap de pod, apoi a intrat intr-un imobil din orasul Balcesti (Valcea).

Accidentul a avut loc in localitatea Balcesti, iar in autoturism se aflau patru persoane - doi soti si mamele acestora, care se indreptau spre Aeroportul "Henri Coanda".

Potrivit MEDIAFAX, primele date furnizate de reprezentantii Politiei Valcea arata ca in orasul Balcesti, intr-o curba, soferul a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei excesive, iar autoturismul Opel a lovit un cap de pod si s-a rasturnat, oprindu-se in garajul unui imobil de pe marginea drumului.

Soferul, sotia si mama acestuia au murit pe loc, iar mama femeii, care urma sa ajunga la aeroport, pentru a pleca in Spania, a fost ranita grav, fiind transportata cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Valcea, subinspector Alina Teodorescu, barbatul care s-a pierdut viata avea 42 de ani, sotia acestuia - 37 de ani, iar mama barbatului - 67 de ani.

La fata locului au ajuns mai multe ambulante, dar si echipaje de descarcerare, care au intervenit pentru scoaterea victimelor din masina.

Toate cele patru persoane erau din localitatea Balcesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.