Un barbat din Bucuresti prins de politistii rutieri cand conducea cu 240 de kilometri pe ora, pe Autostrada Transilvania, a ramas fara permis si a primit o amenda de 720 de lei, informeaza sambata Politia Romana.

Barbatul, in varsta de 33 ani, din Bucuresti, a fost depistat de politistii de la Biroul de Politie Autostrada Transilvania in jurul orei 11.20, la kilometrul 15+500, pe sensul de mers Gilau - Campia Turzii, aparatul radar inregistrand o viteza a masinii coondusa de acesta de 240 de kilometri pe ora.

Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda de 720 de lei. Totodata, politistii i-au retinut permisul de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioada de 90 de zile, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane, potrivit MEDIAFAX.

In urma cu o zi, tot pe Autostrada Transilvania, un tanar de 19 de ani, din Cluj-Napoca, a fost prins de politistii rutieri circuland cu 203 kilometri pe ora. Tanarul a ramas fara permis de conducere pentru 90 de zile si a primit o amenda de 720 de lei.

Potrivit Politiei, tanarul avea permis de conducere din luna iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.